Theorie examen auto oefenen

Als je wil afrijden, moet je wel je theorie op zak hebben. Natuurlijk, je kunt op de ouderwetse manier een boek kopen en daaruit leren, maar waarom zou je dat doen als je ook online de theorie kunt leren en oefenen? De regels van het CBR veranderen elk jaar, dus boeken zijn al snel verouderd. Dat probleem heb je niet als je online gaat leren en oefenen. Wist je dat mensen drie keer sneller leren met de online lesmethode die gebruik maakt van video’s, afbeelden en 3D-animaties? Dat is dus leuker en sneller leren waar en wanneer jij dat wil.

Theorie examen auto tips

Het theorie examen voor de auto is moeilijker dan mensen denken. Van alle mensen die de eerste keer theorie examen doen, haalt bijna de helft (44 procent) het examen niet. Hoe kun je sneller slagen? Online de theorie leren helpt veel mensen sneller te leren. Als je de online theorie ook nog eens combineert met online examentraining bereid je je extra goed voor. De oefenexamens lijken precies op het theorie examen van het CBR en voldoen aan de nieuwste eisen. De uitgebreide foutenanalyse laat zien aan welke onderdelen van het examen je nog moet werken om in één keer te slagen.

Gratis autotheorie examen

Ben je al bezig met leren en wil je weten hoe het ervoor staat met je kennis? Je kunt het testen met het gratis autotheorie examen. Dit examen heeft 65 vragen: 40 vragen gaan over verkeersregels en verkeersinzicht; 25 vragen gaan over gevaarherkenning. Bij dit laatste deel krijg je per vraag 8 seconden de tijd om te antwoorden, net als bij het echte theorie examen van het CBR. De uitslag krijg je direct met een overzicht van de vragen die wel en niet goed hebt beantwoord. Zo weet je voor welke onderdelen je nog moet leren.